Nyheter
Belysning
Isol Pendel 30/76, Svart

Isol Pendel 30/76, Svart

19 195 kr
Isol är en pendel från Astep med oöverträffade akustiska egenskaper och en distinkt, mångsidig design som förhöjer varje utrymme.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

Isol Pendel

19 195 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Fördjupa dig i lugnet med den livfulla Isol-pendellampan från Astep. Detta konstverk är designat och tillverkat i Italien och kombinerar sömlöst form och funktion. Med Snowsound Fiber, en patenterad textil som är känd för sina imponerande ljudabsorberande egenskaper, förbättrar Isol dramatiskt den akustiska prestandan i alla utrymmen. Isol bidrar inte bara till att skapa en lugn atmosfär, utan har också en Greenguard Gold-certifiering, vilket visar på dess miljövänlighet och engagemang för att förbättra inomhusluftens kvalitet. Oavsett om du föredrar en tyst och elegant lampa när den hänger ensam eller en dynamisk och iögonfallande lampa när den hänger i flera exemplar, är denna taklampa ett mångsidigt tillskott till alla inredningsstilar. De gjutna aluminiumringarna som är inpassade i designen förstärker dess karaktär samtidigt som de inte märks utåt, vilket skapar en fascinerande juxtaposeringseffekt.

Designer är David Thulstrup.

Bra att veta om Isol pendel


- Isol uppskattas för de ljuddämpande egenskaperna.
- Isol är också omtyckt för det diffusa ljuset.
- Tillverkad i Italien.
- Ljuskälla ingår inte.
- Designer är David Thulstrup.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Astep grundades 2014 av den italienska formgivaren Alessandro Sarfatti och kombinerar italiensk designhistoria med skandinavisk elegans. De återlanserar ikoniska objekt i en modern tappning och strävar efter att förena ny teknik med respekt för människor och miljö.