x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
 
 
kundtjänst önskelista (0)

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 1125.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..47  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Kay Bojesen Apa, liten
985:-
Ordinarie pris 1095:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..47  Nästa »  |  Visa alla

Inredningsdetaljer – därför är det viktigt

Vad vore kriminalromanen om det inte fanns någon skicklig kommissarie som i sista stund la märke till ett hårstrå, en gammal tygbit eller något suspekt skoavtryck som gav fallet en sensationell vändning?

Skulle du uppskatta att höra musik som maler på i samma monotona tempo genom en hel skiva? Mat utan dekoration? Nej, det är nämligen de små detaljerna som ger extra krydda. Det är sådana saker som ger spänning till livet.

Detsamma gäller inredning. En vit vägg är i sig ganska tråkig och något man passerar utan notis. Men ponera att man fäster en hylla och fyller den med dekorativa föremål. Då är den vita väggen plötsligt förvandlad till något mer, något som man direkt fäster ögonen på. Den blir intressant. Detaljerna är ytterst viktiga – och sådana hittar du hos oss.

 

Köp inredningsdetaljer online

Hos oss på Rum21 kommer du garanterat att hitta det du söker. Vi har samlat allt i lättnavigerade kategorier och underkategorier som rymmer föremål i allt från porslin, glas, tyg, trä, mässing med mera.

Vidare finns här även smarta lösningar inom förvaring och en mängd olika dofter att fylla ditt hem med. Beställ smidigt och få levererat inom kort till väldigt förmånliga priser.

 

Våra varumärken

Rum21 har kända märken som House Doctor, Eva Solo, Asplund, Design House med flera. Vi har det du söker, oavsett om det gäller dekorativ förvaring eller någon liten sak som berättar vem just du är. Kanske kan den klassiska tygapan från Kay Boyesen berätta något om din personlighet och vem du är?

Eller säg det med doft. Vi har allt ifrån den ljuvliga doftpåsen från House Doctor till det avslappnande doftljuset av citrongräs från Lilla Brukets stora katalog. Hitta just din favorit och beställ hem direkt på nätet.

För mer om inredningsdetaljer, se till exempel våra sidor om småförvaring, dekoration och doft