x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
 
 
kundtjänst önskelista 0

Stolar & Pallar

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 550.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..23  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..23  Nästa »  |  Visa alla

Stolar – människan vill sitta

Människans sittande ställning är det som separerar oss från djuren. Det sägs att långa ögon kastades då en klok neanderthalare plötsligt reste sig upp, sträckte sin kropp innan han helt oväntat slog sig ned på en sten. Den första stolen var därmed född och utvecklingen har sedan dess varit ostoppbar sett till design.

Funktionen är dock densamma, vi sitter. Men hur? Vilken stol passar din kropp bäst, en med låg rygg, mjuk sits eller en variant till jobbet som är både höj- och sänkbar. Rum21 har flera alternativ i vårt sortiment och vi hoppas att du hittar den stol du söker.

Ett radarpar

Det sker ibland möten som får två personer att nå en helt ny nivå. De har förvisso fungerat bra allena men tillsammans har de uträttat storverk. Vi har inom musiken John Lennon och Paul McCartney, inom ishockey Wayne Gretzky och Jari Kurri och inom bokvärlden kan Maj Sjöwall och Per Wahlöö nämnas.

Inom möbelbranschen och då särskilt inom kategorin stolar hette denna dynamiska duo Eames. Ray och Charles Eames- ett äkta par och utrustade en sällsynt förmåga att komplettera varandra skapade de klassiker på klassiker, samtliga odödliga inom designvärlden. Paret Eames och många fler märken som till exempel Fritz Hansen, Hay, House Doctor och Lammhults hittar du här hos oss på Rum21.

 

Beställ dina stolar på nätet

Oavsett vilken stol du söker, om det är klassisk design eller en enkel pinnstol till köket, finns den hos oss. Vi har också arbetsstolar till kontoret, pallar, barstolar och stegar. Titta runt i sortimentet och köp den stol som passar dig direkt online.