x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
 
 
kundtjänst önskelista (0)

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 196.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla

Tavlor och Posters

Kommer du ihåg känslan då ditt gamla pojk- eller flickrum fylldes av de saker som just du tyckte om? Då du satt och pillrade med de där små klamrarna i Okejtidningen för att lyckas få ut affischen av Iron Maiden eller Madonna välbehållen?

Rummet var helt plötsligt förvandlat till det du önskade dig. De vita väggarna fylldes med bilder på dina favoriter – helt utan inblandning från föräldrarna. Den känslan kan du få även i vuxen ålder. Ta en titt på dina väggar och fundera på hur du vill liva upp dem med tavlor och posters. Idag kanske intressena är annorlunda, och du kanske tycker att andra saker är vackra, men väggarna vill fortfarande ha liv.

Att inreda sina väggar ska vara roligt och det ska kännas som då man var i 13-års åldern och fick sätta upp sina favoriter var helst man önskade.

 

Köp tavlor och posters på nätet

Vi har samlat en stor mängd tavlor och posters du kan beställa direkt på nätet, få levererade till dig och sätta upp direkt på väggen. Välj ut dina favoriter och köp till bra priser direkt från oss.

Vill du kan du också köpa ramar där du kan placera familjebilden, barnens teckningar eller kanske den där affischen du hade som 13-åring.

 

Våra favoriter

Visst, en Picasso eller en Monet vore väl kanske något att ha hemma, men är det inte lite väl dyrt? Hos Rum21 erbjuder vi märken som Wallstuff, House Doctor, Mini Empire och Lovisa Burfitt. Känn efter vilken som är din favorit och köp till ett förmånligt pris. För mer information och vårt utbud kan du titta närmre bland vårt utbud av tavlor, posters och wallstickers