x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
 
 
kundtjänst önskelista 0

BETALNINGSVILLKOR


Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Kortbetalning

Faktura - 14 dagar
Delbetalning - Klarna konto
Direktbetalning 

Kortbetalning:

Vi accepterar betalning med VISA och Mastercard. Om du väljer kortbetalning länkas du över till betalningssidan efter det att du har bekräftat din order i kassans tredje steg. Ange kortnummer, kortets giltighetstid och kortets CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.

Vi använder oss av 3D Secure som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet.

Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras direkt på ditt kort i samband med att du godkänner transaktionen, även om din beställning inte kan leveras omgående.

Faktura - 14 dagar (0 kr):

Vi erbjuder fakturering i samarbete med Klarna. Fakturan erhåller du i samband med leverans av din vara. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från det att varan skickats (Obs! Inga avgifter tillkommer vid fakturabetalning).


Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress, vid köp över 2.000 kr görs sedvanlig kreditprövning.


Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 25,00%.

Delbetalning - Klarna konto:
Allmänt:

Genom ett samarbete med Klarna kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. 0% ränta för delbetalningar upp till 12 månader. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande.


Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Du kan handla för 1.000 kr upp till 50.000 kr. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Klarna sammanställer dem på en kontofaktura månatligen.


Enkelt och smidigt:

Du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet "Delbetalning - Klarna" och önskad typ av delbetalning. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt.


Observera att leverans endast sker till folkbokförd adress.

Delbetalningsalternativ:

3 månader med 0 % ränta, uppläggningsavgift 95 kr.

6 månader med 0 % ränta, uppläggningsavgift 295 kr.

12 månader med 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr.

24 månader Konto med 19,90 % årsränta (betala 1/24 av totalbeloppet eller minst 50 kr i månaden).

36 månader med 9,95 % årsränta, uppläggningsavgift 395 kr.

Aviseringsavgift om 29 kr/mån tillkommer.


Övrigt:

Effektivränta vid köp om 10.000 kr med 0% ränta i 12 månader är 14,30 %. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning.

Läs mer om de allmänna kontovillkoren

Direktbetalning:

Direktbetalning innebär att du har möjlighet att förskottsbetala din order om du är ansluten till Internetbanken hos Swedbank, SEB, Nordea eller Handelsbanken.

När du väljer betalsätt Direktbetalning slussas du vidare till din Internetbank där du får logga in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen.