x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
 
 
kundtjänst önskelista (0)

VÅRT FÖRETAG


Om företaget:

RUM21.se ingår i börsnoterade koncernen CDON Group tillsammans med butiker som CDON.COM, Nelly.com, Lekmer.com och Tretti.com med över 10 års erfarenhet av internethandel.


RUM21.se startades som ett familjeföretag 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm och förvärvades av CDON Group i februari 2011. RUM21.se har sedan starten vuxit stadigt och är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet. Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning. Det finns två sätt att handla av oss; antingen här i vår webshop eller i vår butik på Skaraborgsvägen 21 i Borås. Vi har huvudkontor, lager och butik i Borås.


Sortiment:

På RUM21.se väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö. RUM21.se samarbetar med många av europas ledande tillverkare av möbler, belysning och heminredning och vårt sortiment utvecklas hela tiden. I dagsläget kan RUM21.se erbjuda över 150 varumärken med ett brett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.
Se våra varumärken


Vår butik i Borås:
Besök gärna vår butik på Skaraborgsvägen 21 i Borås där vi visar upp valda delar ur våra leverantörers sortiment av möbler, belysning och inredningsdetaljer. Här kan du i lugn och ro botanisera bland såväl dagens som morgondagens designikoner.

Varmt välkommen!
 
Vi finns även i sociala medier:


Om CDON Group:

CDON Group är en ledande e-handelskoncern i Norden med över 10 års erfarenhet av internethandel. Sedan CDON Group startades 1999 genom lanseringen av CDON.COM har koncernen vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av nya Internetbutiker i kombination med förvärv. Idag driver CDON Group välkända online-varumärken inom underhållning, mode och sport/hälsa. För mer information om CDON Group, presskontakt, och karriärmöjligheter inom koncernen, vänligen besök www.cdongroup.com.CDON Groups varumärken: CDON.COM, Rum21.com, Lekmer.com, Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Nelly.com, Members.com, Milebreaker.com, Tretti.com, RUM21.se


Kontakta RUM21.se

Öppettider
Kontakta oss

Företagsuppgifter:
RUM21 AB
Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås

Tel: 033-120 180
E-post: info@rum21.se

Org. nr: 556774-1300
VAT nr: SE556774130001