product
variable_218369About A Chair 22, Matt Lacquered Oak/Khakihttps://www.rum21.se/about-a-chair-22-matt-lacquer?selectedPartNo=229595https://az666937.vo.msecnd.net/67/2f6a44fa-285e-4b51-8f72-7d6f08ee6381OutOfStock2589SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/matstolarHayAbout A Chair 22 är en stol från danska Hay, formgiven av Hee Welling som utstrålar den funktionella enkelheten som är karakteristisk för hela serien About A.<br /><br />Stolen utmärks av sin formgjutna sits med armstöd, tillverkad i polypropen vilket ger en perfekt komfort och en mjuk enhetlig silhuett. Stolens fyrbenta träbas har ett klassiskt uttryck som garanterar stabilitet och lång livslängd. Stolen passar lika bra till matsalsbordet som i köket eller dekorativt i sovrummet. Den höga kvaliten gör även att den lämpar sig för offentliga miljöer. Finns i flera olika färger på sits och ben.2589

About A Chair 22, Matt Lacquered Oak/Khaki

2 589 kr
About A Chair 22 är en stol från danska Hay, formgiven av Hee Welling som utstrålar den funktionella enkelheten som är karakteristisk för hela serien.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp i 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Fri frakt!

Produktinformation

About A Chair 22 är en stol från danska Hay, formgiven av Hee Welling som utstrålar den funktionella enkelheten som är karakteristisk för hela serien About A.

Stolen utmärks av sin formgjutna sits med armstöd, tillverkad i polypropen vilket ger en perfekt komfort och en mjuk enhetlig silhuett. Stolens fyrbenta träbas har ett klassiskt uttryck som garanterar stabilitet och lång livslängd. Stolen passar lika bra till matsalsbordet som i köket eller dekorativt i sovrummet. Den höga kvaliten gör även att den lämpar sig för offentliga miljöer. Finns i flera olika färger på sits och ben.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.