product
1017936About A Stool 32 Låg, Svart/Svarthttps://www.rum21.se/about-a-stool-32-lag-svart-svarthttps://az666937.vo.msecnd.net/67/eed7d87d-0caf-4561-aa31-13022216b3e6InStock2249SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/barstolarHayAbout a Stool AAS 38 från HAY, formgiven av Hee Welling &amp; HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder serien en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar. <br /><br />Barstolen är tillverkad av polypropylen, ekfanér och bokplywood.2499

About A Stool 32 Låg, Svart/Svart

2 249 kr2 499 kr
About a Stool 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

About a Stool AAS 38 från HAY, formgiven av Hee Welling & HAY. Tanken med serien About a Stool var från början att skapa en stol med väldigt enkel design och kombinera form, funktion, detalj och estetik. Med tiden har serien växt sig allt större och fyllts på med flera färger och variationer. Idag erbjuder serien en enastående designrikedom vilket gör det möjligt för alla att skapa sin egen unika uppsättning barstolar.

Barstolen är tillverkad av polypropylen, ekfanér och bokplywood.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.