Nyheter
Belysning
Asteria Golvlampa, Pearl White
icon/arCreated with Sketch.
Klicka på AR-symbolen och provmöblera hemma! Så gör du

Asteria Golvlampa, Pearl White

4 240 kr
REK5 299 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris3 974 kr
Stilfulla golvlampan Asteria från Umage är formgiven av danska Søren Ravn Christensen.
I lager
Finns varan i butik?

Asteria Golvlampa

4 240 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar

Produktinformation

Asteria golvlampa har ett stilfullt uttryck med sin smala och strika bas av mässing som snyggt leder upp till lampskärmen. På toppen av lampskärmen tänder och släcker du även lampan som går att dimra. Asteria har en inbyggd LED-belysning som sprider ett varmvitt sken. Det skickliga hantverket och designen bakom Asteria är något som är framträdande för hela serien, som även består av en bordslampa, plafond och takpendel. Du kan även välja mellan fyra olika utföranden på Asteria Golvlampa.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Umage är ett danskt företag som tillverkar belysning med skandinavisk design. Lamporna har karaktär och är tillverkade av fjädrar, bomull och plast. Företaget grundades 2008 och har redan sina produkter i 40 länder i världen över. Deras vackra produkter passar in i många hem och stilar, från romantisk till industriell miljö.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer