Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Bestlite BL2 Bordslampa, Krom/Benporslin
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Bestlite BL2 Bordslampa, Krom/Benporslin

9 699 kr
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Bestlite BL2 bordslampa

9 699 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Gubi bordslampa BL-2 har justerbart stativ i krom och justerbar skärm. Textilklädd sladd med strömbrytare.Gubi-lampan designades redan 1930 av den engelske designern Robert Dudley Best. Under andra världskriget fick den status som en nationell ikon då Winston Churchill hade en sådan stående på sitt skrivbord i skyddsrummet under Whitehall. Idag, mer än 70 år efter att den först började produceras är Gubi-lampan en given designklassiker i Skandinavien som med sin eleganta design passar in i alla typer av interiörer. Gubi-lampan finns som bordslampa, golvlampa, vägglampa samt pendel och går att få i färgerna svart, vit och off-white.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer