product
variable_194281Bowl Pendellampa, Klarhttps://www.rum21.se/bowl-pendellampa?selectedPartNo=201036https://az666937.vo.msecnd.net/67/e479ffe4-1752-4d0e-b26d-eaf2d24e9df9OutOfStock615SEK/belysning/belysning/lamporGloben LightingBowl pendel från Globen Lightning. Bowl pendeln är en vacker glaskula som smälter fint in i de flesta miljöer på grund av sitt enkla formspråk. Utföranden finns i klarglas med svart kabel eller matt glas med detaljer i mässing och i två storlekar. De är fina att hänga i kluster eller var för sig som fönsterlampa. 975

Bowl Pendellampa, Klar

615 kr975 kr
Bowl pendellampa i form av en stilren och elegant glaskula i vitt eller klart glas från Globen Lighting passar perfekt i fönstret eller flera stycken i ett kluster. Tillgänglig i två storlekar som är fina att kombinera tillsammans.
Leveranstid: 2-3 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Bowl pendel från Globen Lightning. Bowl pendeln är en vacker glaskula som smälter fint in i de flesta miljöer på grund av sitt enkla formspråk. Utföranden finns i klarglas med svart kabel eller matt glas med detaljer i mässing och i två storlekar. De är fina att hänga i kluster eller var för sig som fönsterlampa.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.