product
1007379Catania Parasoll Ø270 Cmhttps://www.rum21.se/catania-parasoll-o270-cmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/eee7fad9-c771-4ada-81c7-3720093ebd78InStock2095SEK/mobler/utemobler/mobler/utemobler/dynor-parasollerSkagerak<p>Catania parasoll Ø270 cm från Skagerak. Skageraks stilrena Catania-parasoll i benvitt ger en vacker skugga i sommarsolen. Parasollet är gjort i starkt material vilket garanterar lång hållbarhet. Passar med parasollfoten Catania som kan köpas till. Parasollet är tillverkad i högsta kvalité med avsikten att det ska hålla i flera generationer.<br /><br />Skötselråd:<br />Parasollet är inoljat och behöver regelbundet oljas in på nytt för att bevara sin fina kvalitet. Under vintertid rekommenderas att parasollet förvaras i ett svalt garage eller källare. Vill man lämna parasollstången ute året runt behövs ett fodral som skydd. </p>2595

Catania Parasoll Ø270 Cm

2 095 kr2 595 kr
Catania parasoll Ø270 cm från Skagerak. Skageraks stilrena Catania-parasoll i benvitt ger en vacker skugga i sommarsolen. Glöm inte att köpa till Catania parasollfot.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Catania parasoll Ø270 cm från Skagerak. Skageraks stilrena Catania-parasoll i benvitt ger en vacker skugga i sommarsolen. Parasollet är gjort i starkt material vilket garanterar lång hållbarhet. Passar med parasollfoten Catania som kan köpas till. Parasollet är tillverkad i högsta kvalité med avsikten att det ska hålla i flera generationer.

Skötselråd:
Parasollet är inoljat och behöver regelbundet oljas in på nytt för att bevara sin fina kvalitet. Under vintertid rekommenderas att parasollet förvaras i ett svalt garage eller källare. Vill man lämna parasollstången ute året runt behövs ett fodral som skydd. 

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.