Nyheter
Belysning
Circum Väggspegel Ø110 cm, Taupe / Klar
AYTM - log - Rum21.seAYTM - log - Rum21.se

Circum Väggspegel Ø110 cm, Taupe / Klar

1 841 krREK3 069 kr
Circum spegel från AYTM.
I lager
Finns varan i butik?

Circum Spegel, Clear/Taupe

1 841 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024

Produktinformation

En modern rund spegel som lyfter rummet och blir en snygg detalj som gör att rummet känns större. Ramen är valnötsfärgad. Circum fungerar lika bra som sminkspegel i badrummet som en inredningsdetalj i övriga rum. Circum har en baksida av trä och spegeln ska endast rengöras med varmt vatten eller med spegelputs och en mikrofiberduk för att behålla sin blanka yta. Spegelns yta är transparent spegelglas.

Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 1841 kr

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
AYTM drivs av paret Kathrine och Per Gran Hartvigsen som framgångsrikt varit i branschen sedan 2004. Duon har konstruerat och importerat inredning med hög kvalitet för ledande möbelkedjor och har stor och lång erfarenhet av trendspottning, Utveckling av egna konstruktioner och produktion av inredning för hemmet. AYTM är deras nya projekt med unika och inspirerande design av hög kvalitet för designälskaren.
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer