October Offers: Upp till 50% rabatt >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_252400Cirrata Bordslampa, Vithttps://www.rum21.se/cirrata-bordslampa?selectedPartNo=236596https://az666937.vo.msecnd.net/67/5b77c486-3966-4d30-8587-8c2dcdc445c1OutOfStock5950SEK/belysning/belysning/lamporOblure<div>Cirratas organiska form gör den till ett spännande designföremål i ditt hem. Skenet från lampan skapar ett dramatiskt skuggspel som påminner om formen av en bläckfisk. Cirrata Bordslampa är tillverkad av aluminium och sandblästrad i färgerna vitt eller grått. Historien bakom Cirrata är lång och det tog Markus Johansson hela sex år innan lampan äntligen kunde lanseras och säljas på marknaden via Oblure. Trots att resan var utdragen gav Markus aldrig upp på sin idé om Cirrata och idag finns lampan sedan hösten år 2016 i butiker över hela världen.</div> <strong><br />Egenskaper</strong><br />Kontakt EU standard <br />Volt 220-240v<br />Ljuskälla ingår LED (utbytbar) 3,2W<br />Textilsladd 180 cm med strömbrytare5950
Shop/Belysning/ Lampor
Nyhet!
1 / 5
Oblure - skandinavisk belysningOblure - skandinavisk belysning

Cirrata Bordslampa, Vit

5 950 kr
Cirrata är en karaktäristisk bordslampa designad av Markus Johansson för Göteborgsbaserade varumärket Oblure.
Leveranstid:  3-4 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector
Fri frakt!

Produktinformation

Cirratas organiska form gör den till ett spännande designföremål i ditt hem. Skenet från lampan skapar ett dramatiskt skuggspel som påminner om formen av en bläckfisk. Cirrata Bordslampa är tillverkad av aluminium och sandblästrad i färgerna vitt eller grått. Historien bakom Cirrata är lång och det tog Markus Johansson hela sex år innan lampan äntligen kunde lanseras och säljas på marknaden via Oblure. Trots att resan var utdragen gav Markus aldrig upp på sin idé om Cirrata och idag finns lampan sedan hösten år 2016 i butiker över hela världen.

Egenskaper

Kontakt EU standard 
Volt 220-240v
Ljuskälla ingår LED (utbytbar) 3,2W
Textilsladd 180 cm med strömbrytare

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Oblure är ett svenskt företag som tillverkar belysning av högsta klass. Oblure har fått sin inspiration från skandinavisk design som är minimalistisk, enkel och funktionell men vill samtidigt addera något mer. Namnet Oblure kommer från engelskan ”object” och ”allure” som betyder lockande objekt, och det är precis det som dem vill skapa - belysning som lockar med en vacker och funktionell design.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se