product
213921Copper Bronze Shade Taklampa 45 cmhttps://www.rum21.se/copper-bronze-shade-taklampa-45-cmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/fe503a66-523f-491a-b7ec-2efa1bd7e974OutOfStock5661SEK/belysning/belysning/lamporTom DixonCopper Bronze Shade pendel från Tom Dixon är en vacker och elegant lampa gjord i koppar och polykarbonat med stor precision. Lampan har ett varmt och ett väldigt klart metalliskt lyster som ger ett mjukt och härligt ljus. Kopparnyansen är skapade genom ett tunt lager av ren metall som exploderat på insidan av formen av polykarbonat vilket är en tekniskt svår process. Mässingen på utsidan kontrasteras vackert mot kopparn på insidan av lampan som ger ett behagligt ljus. Finns både som golvlampa och pendel.<br /><br />På grund av den avancerade framställningsprocessen kan det eventuellt förekomma ytterst små hål i metallbeläggningen. Detta anses inte vara ett produktionsfel.6290

Copper Bronze Shade Taklampa 45 cm

5 661 kr6 290 kr
Bronze Copper Shade pendel från Tom Dixon ger ett mjukt och härligt ljus. Tillverkad av koppar och polykarbonat utstrålar ett varmt och klart metalliskt lyster.
Leveranstid: 8-10 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Copper Bronze Shade pendel från Tom Dixon är en vacker och elegant lampa gjord i koppar och polykarbonat med stor precision. Lampan har ett varmt och ett väldigt klart metalliskt lyster som ger ett mjukt och härligt ljus. Kopparnyansen är skapade genom ett tunt lager av ren metall som exploderat på insidan av formen av polykarbonat vilket är en tekniskt svår process. Mässingen på utsidan kontrasteras vackert mot kopparn på insidan av lampan som ger ett behagligt ljus. Finns både som golvlampa och pendel.

På grund av den avancerade framställningsprocessen kan det eventuellt förekomma ytterst små hål i metallbeläggningen. Detta anses inte vara ett produktionsfel.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.