Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_202766Dagbädd, Svart Ram/Aniline Svart Läderhttps://www.rum21.se/dagbadd-svart-ram?selectedPartNo=223756https://az666937.vo.msecnd.net/67/7509b534-40c6-469a-99de-e3793dd6b068OutOfStock34090SEK/mobler/mobler/fatoljer-sittpuffar/mobler/soffor/schaslonger-dagbaddarHandvärkDagbädd svart ram, designad av Emil Thorup för danska Handvärk är en klassisk och välgjord möbel.<br />Denna möbel är Handvärks ögonstenen och här har man inte gjort avkall på kvalitén. Stommen är av pulverlackat stål och plymån är uppbyggd av plywood med högdensitetsskum och fjäder. Varje möbel har sen noggrant klätts för hand av en lokal tapetserare. Finns att få i läder eller i sammet.34090
Shop/Möbler/ Fåtöljer & Sittpuffar/ Dagbäddar & Liggfåtöljer
1 / 2
Handvärk logoHandvärk logo

Dagbädd, Svart Ram/Aniline Svart Läder

34 090 kr
En riktigt smycke och hantverk.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Dagbädd svart ram, designad av Emil Thorup för danska Handvärk är en klassisk och välgjord möbel.
Denna möbel är Handvärks ögonstenen och här har man inte gjort avkall på kvalitén. Stommen är av pulverlackat stål och plymån är uppbyggd av plywood med högdensitetsskum och fjäder. Varje möbel har sen noggrant klätts för hand av en lokal tapetserare. Finns att få i läder eller i sammet.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Handvärk är ett danskt varumärke som tillverkar exklusiv nordisk design, med ett modernt förhållningssätt till naturen och jordens resurser. Hållbarhet är en naturlig del av arbetet med platta paket, återvinningsbara förpackningar och en hög digital närvaro. Under tillverkningsprocessen återanvänds så mycket råmaterial som möjligt, vilket bidrar till både hållbarhetsarbetet och möjligheten att kunna erbjuda kvalitetsdesign till ett rimligt pris.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se