product
variable_137457Eos Lampskärm Ljusgrå, Largehttps://www.rum21.se/eos-lampskarm-ljusgra?selectedPartNo=171940https://az666937.vo.msecnd.net/67/565cecf5-ac6a-4681-b0df-1f9043bc9c61InStock1825SEK/belysning/belysning/lampor/belysning/lamptillbehor/lampskarmarUmageEos pendel i ljusgrått från Umage/VITA Copenhagen, formgiven av Søren Ravn Christensen. En romantisk lampa som är tillverkad förhand av tunt papper och dunfjädrar. Lampan är fantastisk vacker och elegant och ger ett mjukt och varmt sken. För att få lampan fluffig: blås fjädrarna med en hårtork. LED rekommenderas.<br /><br />Fjädrarna är äkta fågeldun men ej från levande gäss. Citerat från leverantör: "Inga fjädrar tas från levande gäss. Fjädrarna är en biprodukt av livsmedelsindustrin. Så istället för att använda fjädrar för kuddar eller bränna dem, använder vi dem för fjäder-lampor".<br /><br />Eos pendel levereras endast som lampskärm. Sladd och ljuskälla ingår ej.2399

Utvalda mattor - 15% rabatt >>

Eos Lampskärm Ljusgrå, Large

1 825 kr2 399 kr
Eos pendel från Umage/VITA Copenhagen designad av Søren Ravn Christensen i tunt papper och äkta ljusgråa dunfjädrar (ej från levande gäss).
I lager:  Skickas omgående
Öppet köp i 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Fri frakt!

Produktinformation

Eos pendel i ljusgrått från Umage/VITA Copenhagen, formgiven av Søren Ravn Christensen. En romantisk lampa som är tillverkad förhand av tunt papper och dunfjädrar. Lampan är fantastisk vacker och elegant och ger ett mjukt och varmt sken. För att få lampan fluffig: blås fjädrarna med en hårtork. LED rekommenderas.

Fjädrarna är äkta fågeldun men ej från levande gäss. Citerat från leverantör: "Inga fjädrar tas från levande gäss. Fjädrarna är en biprodukt av livsmedelsindustrin. Så istället för att använda fjädrar för kuddar eller bränna dem, använder vi dem för fjäder-lampor".

Eos pendel levereras endast som lampskärm. Sladd och ljuskälla ingår ej.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.