product
variable_185925Etch Shade Taklampa, Mässinghttps://www.rum21.se/etch-shade-taklampa-massing?selectedPartNo=213927https://az666937.vo.msecnd.net/67/6eb82d98-f7be-43e9-99c8-5bec885d0d53InStock4581SEK/belysning/belysning/lamporTom DixonEtch Shade taklampa från Tom Dixon. En snygg taklampa som är inspirerad av den rena logiken i matematik. Etch taklampa består av metallark som digitalt etsats sitt mönster. Mönstren i lampan skapar en mängd fina skuggor när den är tänd. När den är släckt är formen och designen är snygg inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metallark med en svart textilsladd.5090

Etch Shade Taklampa, Mässing

4 581 kr5 090 kr
Etch Shade taklampa från Tom Dixon skapar fina skuggor som tänd och är mycket dekorativ som den är. Tillverkad av ett metallark med mönster som etsats digitalt.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Etch Shade taklampa från Tom Dixon. En snygg taklampa som är inspirerad av den rena logiken i matematik. Etch taklampa består av metallark som digitalt etsats sitt mönster. Mönstren i lampan skapar en mängd fina skuggor när den är tänd. När den är släckt är formen och designen är snygg inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metallark med en svart textilsladd.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.