product
155397Georg Skrivbord, Ekhttps://www.rum21.se/georg-skrivbord-ekhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/0051cd9a-84d2-4f78-9c13-9ea6ae8c7f01OutOfStock7195SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/skrivbordSkagerakGeorg skrivbord från Skagerak. Detta vackra skrivbord har en minimalistisk design och är tillverkat i obehandlad ek. Skrivbordet är perfekt för ditt hemma-kontor. Bordsskivan lutar mot väggen och är tillräckligt bred för att fungera som ett praktiskt skrivbord utan att ta upp för mycket plats. Georg skrivbordslåda går att köpas till separat.<br /><br />Skrivbordet tillverkas i högsta kvalitet med avsikten att det ska hålla i generationer. Eftersom träet är obehandlat kan det påverkas av fett och färgämnen. Av denna anledning rekommenderar vi att du mättar träet med tvål eller en lämplig möbelolja för att göra materialet mer resistent. Tänk på att träet kan skifta färg vid applicering.7195

Georg Skrivbord, Ek

7 195 kr
Georg skrivbord från Skagerak. Detta vackra skrivbord har en minimalistisk design och är tillverkat i obehandlad ek.
Leveranstid: 2-3 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Georg skrivbord från Skagerak. Detta vackra skrivbord har en minimalistisk design och är tillverkat i obehandlad ek. Skrivbordet är perfekt för ditt hemma-kontor. Bordsskivan lutar mot väggen och är tillräckligt bred för att fungera som ett praktiskt skrivbord utan att ta upp för mycket plats. Georg skrivbordslåda går att köpas till separat.

Skrivbordet tillverkas i högsta kvalitet med avsikten att det ska hålla i generationer. Eftersom träet är obehandlat kan det påverkas av fett och färgämnen. Av denna anledning rekommenderar vi att du mättar träet med tvål eller en lämplig möbelolja för att göra materialet mer resistent. Tänk på att träet kan skifta färg vid applicering.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.