Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Northern

Heat Pendel Small, Mässing

7 590 kr
Heat Pendel är designad av Johanna Forsberg 2018 för Northern.
I lager
Finns varan i butik?

Heat Pendel Small

7 590 kr

Välj rätt ljuskälla

Att välja rätt ljuskälla till din lampa kan vara lika klurigt om inte klurigare än att bestämma sig för vilken typ av lampa som passar i sitt hem. Vi har satt ihop en enkel guide som vägleder dig genom Lumens och Kelvins.

Läs guiden här!
Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Skapa ett soft och behagligt ljus hemma med hjälp av Heat Pendel. Den skulpturala taklampan har formen av ett moln som svävar i rummet och är lika fin tänd som släckt. Det rostfria stålnätet skimrar vackert när lampan lyser och skapar ett intressant skuggspel. Välj mellan mässing eller stål på Heat pendel. En sladd om 370 cm ingår vid köpet, men notera att ljuskällan köpes separat.

Egenskaper

Om varumärket
Northern är en Nordisk skapare av belysning. De producerar designerlampor och stämningsljus inspirerade av vår unika nordiska natur, kultur, samhälle och det speciella ljuset som omger oss. Skaparna bakom lamporna är både unga talanger såväl som välrenommerade designers.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer