Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Ethnicraft - logotype - Rum21.seEthnicraft - logotype - Rum21.se

Jack Outdoor Fotpall, Natur / Teak

6 668 kr
Jack Outdoor fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Fotpall med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rund...
I lager
Finns varan i butik?

Jack Outdoor Fotpall

6 668 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Jack Outdoor fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus. Den har en massiv stomme i teak och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm, snabbtorkande skumfyllning.

Kombinera fotpallen med andra möbler från kollektionen för en exklusiv känsla utomhus.

Bra att veta om fotpallen


- Kombinera fotpallen med andra Jack utomhusmöbler från Ethnicraft.
- För utomhusbruk.
- Den här fotpallen ingår i Ethnicrafts serie Jack.
- Erbjuds i flera utföranden.
- För mer information ladda ned PDF.
- Jack fotpall från Ethnicraft med ett elegant, exklusivt formspråk med mjukt rundade former och högkvalitativa materialval perfekt för terrassen och avkopplande tillfällen utomhus.
- Den har en massiv stomme i teak och en dyna med en slitstark klädsel och en bekväm, snabbtorkande skumfyllning.

Hur bör du ta hand om fotpallen?


- Rengör med en fuktig trasa.
- Produkten kan maskintvättas.
- Använd ett milt, naturligt rengöringsmedel.Egenskaper

Om varumärket
Ethnicraft är en familj som för samman designers och fabrikörer för att skapa vackra möbler och dekoration som står sig genom tiderna. Trä har alltid varit ett av Ethnicrafts huvudmaterial då det ger möblerna en genuin och autentisk känsla. Ethnicraft arbetar utifrån ett arbetssätt som värnar om tankar och idéer och det emotionella värdet som varje möbel har. Ethnicraft gör inte bara möbler som fyller en funktion, alla möbler besitter ett unikt uttryck som väcker känslor. Man arbetar också ständigt för att minimera miljöpåverkan genom att återvinna trä och aktivt övervaka hela produktionsprocessen.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer