Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
212382Laminett Fåtölj, Läder/Oljad Ekhttps://www.rum21.se/laminett-fatolj-lader-oljad-ekhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/eb8173c2-8246-4d35-83d1-0661d6c7a8a3OutOfStock14990SEK/mobler/mobler/fatoljer-sittpuffar/mobler/fatoljer-sittpuffar/fatoljerSwedeseLaminett fåtölj från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Här har vi ett nytillskott till Swedeses populära fåtöljer. Laminett är lillebror till den välkända Laminos-serien och har därför liknande former och utseende. Laminett är, som sin broder, en tidlös möbel vars design inte kommer vissna med tiden. Det här är en specialvariant som är försedd med en klädsel i fint läder av hög kvalité. Stommen är gjord i skiktlimmad och formpressad fanér i oljad ek.14990
Shop/Möbler/ Fåtöljer & Sittpuffar/ Fåtöljer
1 / 5

Laminett Fåtölj, Läder/Oljad Ek

14 990 kr
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector

Produktinformation

Laminett fåtölj från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Här har vi ett nytillskott till Swedeses populära fåtöljer. Laminett är lillebror till den välkända Laminos-serien och har därför liknande former och utseende. Laminett är, som sin broder, en tidlös möbel vars design inte kommer vissna med tiden. Det här är en specialvariant som är försedd med en klädsel i fint läder av hög kvalité. Stommen är gjord i skiktlimmad och formpressad fanér i oljad ek.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Swedese grundades 1945 av bröderna Yngve och Jerker Ekström samt Sven Bertil Sjöqvist. Mest känd ur Yngve Ekströms stora produktion är fåtöljen Lamino från 1956, som fortfarande tillverkas och säljs över hela världen. Swedeses idé är densamma idag som för sextio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se