Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
145349Lamino Pall, Läder/Svartlaserad Askhttps://www.rum21.se/lamino-pall-lader-svartlaserad-askhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/eabc40e5-e8e8-4f49-94c9-c6c4758175a6OutOfStock5230SEK/mobler/mobler/fatoljer-sittpuffar/mobler/fatoljer-sittpuffar/fotpallarSwedeseFotpall med lädersits till fåtöljen Lamino från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och har utsetts till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Lamino pall i läder har en stomme i svartlaserad askfanér och en sits i exklusivt svart läder.  <br /><br />Både fåtöljen och pallen tillverkas i högsta möjliga kvalitet i småländska Vaggeryd och framställs med förhoppningen att de ska få möjligheten att vandra i flera generationer. Att Lamino-serien är Svanenmärkt innebär även att det är ett hållbart alternativ där största möjliga hänsyn har tagits till miljön under hela tillverkningsprocessen. <br /><br /><strong>Tänk på</strong><br /> <ul> <li>Läder är ett material där naturliga skillnader förekommer. Därav blir två pallar aldrig exakt likadana.</li> </ul>5230

Clearance Sale >>

Shop/Möbler/ Fåtöljer & Sittpuffar/ Fotpallar
1 / 1

Lamino Pall, Läder/Svartlaserad Ask

5 230 kr
Fotpall med lädersits till fåtöljen Lamino från Swedese, formgiven av Yngve Ekström.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Fotpall med lädersits till fåtöljen Lamino från Swedese, formgiven av Yngve Ekström. Fåtöljen är en av våra mest omtyckta designklassiker och har utsetts till århundradets svenska möbel av tidningen Sköna Hems läsare. Lamino pall i läder har en stomme i svartlaserad askfanér och en sits i exklusivt svart läder.  

Både fåtöljen och pallen tillverkas i högsta möjliga kvalitet i småländska Vaggeryd och framställs med förhoppningen att de ska få möjligheten att vandra i flera generationer. Att Lamino-serien är Svanenmärkt innebär även att det är ett hållbart alternativ där största möjliga hänsyn har tagits till miljön under hela tillverkningsprocessen. 

Tänk på
  • Läder är ett material där naturliga skillnader förekommer. Därav blir två pallar aldrig exakt likadana.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Swedese grundades 1945 av bröderna Yngve och Jerker Ekström samt Sven Bertil Sjöqvist. Mest känd ur Yngve Ekströms stora produktion är fåtöljen Lamino från 1956, som fortfarande tillverkas och säljs över hela världen. Swedeses idé är densamma idag som för sextio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se