Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
223758Loungestol, Svart Ram/Aniline Svart Läderhttps://www.rum21.se/loungestol-svart-ram-aniline-svart-laderhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/caaab5c5-6487-4d88-96d7-e28ecdd4885dOutOfStock19190SEK/mobler/mobler/fatoljer-sittpuffar/mobler/fatoljer-sittpuffar/fatoljerHandvärkLoungestol designat av <a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">Emil Thorup i från </a> danska Handvärk var den första som gjordes i deras kollektion. Det är en stram men klassisk fåtölj där plymåerna är handgjorda för att uppnå bästa komfort. Plymåerna är gjorda i anilinläder som är ett genomfärgat läder utan ytpigmentering. Det har en fin struktur och är skönt att sitta i  Stolen bär upp sig själv om den står själv men blir lika fin i par. Kommer delvis monterad.19190
Shop/Möbler/ Fåtöljer & Sittpuffar/ Fåtöljer
1 / 3
Handvärk logoHandvärk logo

Loungestol, Svart Ram/Aniline Svart Läder

19 190 kr
En stilren och elegant skinnfåtölj som är lika vacker ensam som i par.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Loungestol designat av  danska Handvärk var den första som gjordes i deras kollektion. Det är en stram men klassisk fåtölj där plymåerna är handgjorda för att uppnå bästa komfort. Plymåerna är gjorda i anilinläder som är ett genomfärgat läder utan ytpigmentering. Det har en fin struktur och är skönt att sitta i  Stolen bär upp sig själv om den står själv men blir lika fin i par. Kommer delvis monterad.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Handvärk är ett danskt varumärke som tillverkar exklusiv nordisk design, med ett modernt förhållningssätt till naturen och jordens resurser. Hållbarhet är en naturlig del av arbetet med platta paket, återvinningsbara förpackningar och en hög digital närvaro. Under tillverkningsprocessen återanvänds så mycket råmaterial som möjligt, vilket bidrar till både hållbarhetsarbetet och möjligheten att kunna erbjuda kvalitetsdesign till ett rimligt pris.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se