product
variable_193076Maxi Transat Plus Batyline Solstol, Duo Obsidianhttps://www.rum21.se/maxi-transat-plus-batyline-solstol?selectedPartNo=136703https://az666937.vo.msecnd.net/67/b2a629d9-301b-4df1-b91d-a2fa1d979e3fInStock782SEK/mobler/utemoblerLafumaMaxi Transat Plus solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats. Solstolen har även en liten kudde för att öka bekvämligheten.920

Maxi Transat Plus Batyline Solstol, Duo Obsidian

782 kr920 kr
Maxi Transat Plus är en bekväm och smidig solstrol från Lafuma i stål och Batyline-textil som är perfekt för att ta med sig på utflykter.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Maxi Transat Plus solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av stål och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Lutningen på ryggen går att justera i fyra olika lägen och när man fäller ihop den tar den mycket liten plats. Solstolen har även en liten kudde för att öka bekvämligheten.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.