Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_246819Snaregade Matbord Ovalt, Charcoal/Svarthttps://www.rum21.se/menu-snaregade-matbord-ovalt-linoleum?selectedPartNo=223461https://az666937.vo.msecnd.net/67/a0c55131-881c-4154-a2ef-d65bb2b05cf3OutOfStock18696SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/matbordMenuDet ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. <br /><br /> Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.21995CAMPAIGN

Sommarerbjudande >>

Shop/Möbler/ Bord/ Matbord & Barbord
1 / 3

Snaregade Matbord Ovalt, Charcoal/Svart

18 696 kr21 995 kr
Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Det ovala matbordet Snaregade är designat av Norm Architects för danska Menu. Bordet har ett graciöst och minimalistiskt uttryck och gör plats för många personer. Bordsskivan erbjuds i svart eller ljusgrå linoleum. Det smäckra underredet är tillverkat av pulverlackerat stål. 

 Bordet tillhör en serie som utgörs av flera olika modeller. Välj mellan rektangulär, rund eller oval form. Se även Snaregade matbord med bordsskiva i ekfanér.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Menu är ett danskt designföretag som grundades 1976. De har samarbeten med talangfulla designers över hela världen och levererar hög kvalitet med nutidens skandinaviska design i en härlig blandning av minimalism. Menu strävar efter att skapa produkter som väcker känslor och som har smarta lösningar och detaljer. Ett bra exempel är dem stilfulla och vackra, men något annorlunda Afteroom-stolarna. Vi gillar konstrasten mellan stål och trä vilket skapar en fantastisk kvalitet på stolen.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se