Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
238538Moments Loungefåtölj Grey, Grey SoftTouch dynahttps://www.rum21.se/moments-loungefatolj-grey-grey-softtouch-dynahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/8748d4c8-d4b2-497e-87d8-9905da942ebeOutOfStock18900SEK/mobler/utemoblerCane-lineMoments Loungefåtölj från Cane-Line är designad av Foersom &amp; Hiort-Lorenzen MDD. <br />En mycket stilren och bekväm fåtölj i nordisk design. Den har en stomme av aluminium med Cane-Line Rope som är ett mjukt rep i polypropylen. <br />Repet har en mycket hög slitstyrka, torkar snabbt, är UV-skyddat och bekvämt. Tyget Soft-Touch på dynan är framtaget av Cane-Line och har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Innerkudden är tillverkad av ett speciellt skum, "QuickDryFoam" som gör att den andas och torkar extra snabbt när det har regnat. Den har också en antibakteriell egenskap vilket minimerar risken för mögel. En perfekt fåtölj för uteplatsen!<br />I samma serie finns också en soffa och en stapelbar stol.18900
Shop/Utemöbler & Utemiljö
Nyhet!
1 / 2

Moments Loungefåtölj Grey, Grey SoftTouch dyna

18 900 kr
En modern fåtölj i skandinavisk design och mycket tåliga material.
Leveranstid:  4-6 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Moments Loungefåtölj från Cane-Line är designad av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. 
En mycket stilren och bekväm fåtölj i nordisk design. Den har en stomme av aluminium med Cane-Line Rope som är ett mjukt rep i polypropylen. 
Repet har en mycket hög slitstyrka, torkar snabbt, är UV-skyddat och bekvämt. Tyget Soft-Touch på dynan är framtaget av Cane-Line och har mycket goda egenskaper för utomhusklimat. Innerkudden är tillverkad av ett speciellt skum, "QuickDryFoam" som gör att den andas och torkar extra snabbt när det har regnat. Den har också en antibakteriell egenskap vilket minimerar risken för mögel. En perfekt fåtölj för uteplatsen!
I samma serie finns också en soffa och en stapelbar stol.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Cane-line är dett danskt varumärke som har 30 års erfarenhet med att designa och tillverka funktionella och snygga möbler. Cane-lines mål är att göra livet så bekvämt som möjligt och samtidigt ge värde till platserna där du tar det lugnt och slappnar av. Cane-line strävar alltid efter en hög kvalité, innovativ teknologi och komfort i alla sina produkter. Alla produkter tillverkas också med största omsorg för miljön och välmåendet hos alla medmänniskor!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se