Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Mouse Bord Ø39 cm, Vit
Nofred logoNofred logo

Mouse Bord Ø39 cm, Vit

1 493 kr
REK2 489 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 493 kr
Mouse Table från Nofred är tillverkad för de små med ambitionen att barnen ska få känna sig välkomna i alla rum. Likväl som bordet passar utmärkt som skrivbord i barnrummet kan Mouse Table utgöra en pysselhörna i vardagsrummet eller användas som ett mindre bord i köket.
I lager
Finns varan i butik?

Mouse Bord Ø39 cm

1 493 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Mouse Table från Nofred är tillverkad för de små med ambitionen att barnen ska få känna sig välkomna i alla rum. Likväl som bordet passar utmärkt som skrivbord i barnrummet kan Mouse Table utgöra en pysselhörna i vardagsrummet eller användas som ett mindre bord i köket. Bordet har ett enkelt och modernt formspråk i dansk design vilket gör det lättplacerat i alla rum och sammanhang.

Den tidlösa designen i kombination med den höga kvalitén gör Mouse Table till ett hållbart val som tåls att lekas med och njutas av i många år, helst i flera generationer. Barnbordet finns i flera olika utföranden som alla blir fina att kombinera tillsammans. Välj mellan färgerna ek, grå, vit, svart, petroleum eller burgundy. Komplettera gärna med stolen Mouse Chair.

Skötselråd: Torka rent med en ren, fuktig trasa. På envisa fläckar rekommenderas mild tvål. Undvik att gnugga för länge på samma ställe. Använd ej produkter som innehåller ammoniak.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Nofred är ett danskt varumärke som tillverkar vackra, lekfulla barnmöbler. Med ett tydligt fokus på hållbarhet andas varje verk tidlöshet, kvalitet och noggrant hantverk - möblerna är formgivna och producerade för att hålla för många års användning.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer