Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_236086Mr Jones 200, Piquet 110 Linen, Standard Leghttps://www.rum21.se/mr-jones-200-standard-leg?selectedPartNo=233337https://az666937.vo.msecnd.net/67/61aab95c-4ecd-43dc-b4f7-359744af5767OutOfStock46900SEK/mobler/mobler/soffor/mobler/soffor/2-sitssofforAdeaMr. Jones soffa från Adea, formgiven av Alexander Lervik. Mr. Jones är en nyklassisk soffa i kompakta dimensioner med en extraordinär komfort! Inspiration är hämtad från den brittiskt arketypiska soffan Howard, men där designern gått ifrån det klassiska stilen för att ge soffan nättare och renare linjer och därmed en mer modern look. Den höga kvalitén genomsyras av allt från soffans design till materialval och hantverksskicklighet. <br />En exklusiv egenskap för just denna soffa är att den formar sig precis efter kroppen när du sitter i den, vilket gör den underbart skön och unik. Denna egenskap kommer i från materialet "Memory foam" som är ett elastiskt skum, även kallat minnespolymerer. Materialet kan återkalla sin ursprungliga form, trots att det utsätts för deformation som när du suttit i den. Memory foamen är i sin tur omsluten av fjädrar vilket höjer komforten ännu lite till. Soffan finns i två storlekar och i flera högkvalitativa tyger med avtagbar klädsel. <br /><br /><strong>Bra att veta:</strong><br /> <ul> <li>För att ta bort klädsel samt montering och skötsel se PDF.</li> <li>Underredet monteras på själv.</li> <li>Tyg Piquet: 40% Viskos, 22% Polyester, 18% Linne, 28 000 Martindale och tvättas i 30°C</li> <li>Tyg Diego: 72% Polyester, 28% Viskos, 90 000 Martinedale och tvättas i 30°C</li> </ul>46900
Shop/Möbler/ Soffor/ 2-sits soffor
1 / 2
Adea - logotype - Rum21.seAdea - logotype - Rum21.se

Mr Jones 200, Piquet 110 Linen, Standard Leg

46 900 kr
En modernare variant av Howardsoffan med exklusiv Memory Foam.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Mr. Jones soffa från Adea, formgiven av Alexander Lervik. Mr. Jones är en nyklassisk soffa i kompakta dimensioner med en extraordinär komfort! Inspiration är hämtad från den brittiskt arketypiska soffan Howard, men där designern gått ifrån det klassiska stilen för att ge soffan nättare och renare linjer och därmed en mer modern look. Den höga kvalitén genomsyras av allt från soffans design till materialval och hantverksskicklighet.
En exklusiv egenskap för just denna soffa är att den formar sig precis efter kroppen när du sitter i den, vilket gör den underbart skön och unik. Denna egenskap kommer i från materialet "Memory foam" som är ett elastiskt skum, även kallat minnespolymerer. Materialet kan återkalla sin ursprungliga form, trots att det utsätts för deformation som när du suttit i den. Memory foamen är i sin tur omsluten av fjädrar vilket höjer komforten ännu lite till. Soffan finns i två storlekar och i flera högkvalitativa tyger med avtagbar klädsel. 

Bra att veta:
  • För att ta bort klädsel samt montering och skötsel se PDF.
  • Underredet monteras på själv.
  • Tyg Piquet: 40% Viskos, 22% Polyester, 18% Linne, 28 000 Martindale och tvättas i 30°C
  • Tyg Diego: 72% Polyester, 28% Viskos, 90 000 Martinedale och tvättas i 30°C

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Adea är ett finskt familjeföretag som tillverkar förstklassiga möbler med en kompromisslös inställning och har en stor ambition bakom sitt arbete. Deras möbler håller alltid hög klass och kvalité, från design till hantverket ända fram till slutprodukten.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se