Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Möbler/ Stolar & Pallar/ Stolar
1 / 3

Northern

Oaki Loungestol, Ljus Oljad Ek

Mer info
13 690 kr

Märkningen "Prismatchat" har vi på våra mest populära produkter som vi löpande matchar mot utvalda aktörer på marknaden för att alltid kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt. Rabattkoder gäller normalt inte på produkter märkta med "Prismatchat".

Oaki är en karaktäristisk och bekväm loungestol från Northern.
Leveranstid:  6-8 veckor
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp
Fri frakt!

Produktinformation

Oaki Loungestol har en avskald design med fokus på materialval och komfort. Designern Stine Aas ville få en så sömlös känsla som möjligt där man döljer sammanfogningar och samtidigt ger en unik karaktär till stolen. Under formgivningen inspirerades Stine av det japanska traditionella hantverket där enkelhet står i fokus. Loungestolen är rymmlig samtidigt som de vinklade benen ger en skön och lätt bakåtlutning. Oaki finns i tre olika utföranden, jus oljad ek, rökt ek eller med en mörk svart glans. Dessutom kan du välja om du vill ha en vadderad lädersits och ryggstöd, eller endast vadderad sits. Oaki kombinerar snyggt design och komfort med en hög känsla av gediget hantverk.

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Northern är en Nordisk skapare av belysning. De producerar designerlampor och stämningsljus inspirerade av vår unika nordiska natur, kultur, samhälle och det speciella ljuset som omger oss. Skaparna bakom lamporna är både unga talanger såväl som välrenommerade designers.