Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
218496Onion Pendel Liten 45 cm, Vithttps://www.rum21.se/onion-pendel-liten-45-cm-vithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/40cf7c78-e7b0-4484-9ae3-a6969147b073OutOfStock12325SEK/belysning/belysning/lamporVerpanOnion pendel S, vit från Verpan, design av Verner Panton. Pendeln består av vertikala komprimerade lamellband som fyller tre funktioner, de bildar tillsammans formen utifrån dess namn, en lök. Den andra funktion som metallbladen fyller är att dölja ljuskällan medan den tredje är att fördela och sprida ljuset ifrån lampan till ett behagligt sken. Redan 1977 kom denna vackra lampa, besynnerlig som humoristisk, vilket också påvisar Verner Pantons kreativa och fantasifulla talang. En pendel som kan vara pricken över i:et i ditt väldesignade rum och hem.12325

Spring Deals - Upp till 50% rabatt >>

Shop/Belysning/ Lampor
1 / 4

Onion Pendel Liten 45 cm, Vit

12 325 kr
Leveranstid:  3-4 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Onion pendel S, vit från Verpan, design av Verner Panton. Pendeln består av vertikala komprimerade lamellband som fyller tre funktioner, de bildar tillsammans formen utifrån dess namn, en lök. Den andra funktion som metallbladen fyller är att dölja ljuskällan medan den tredje är att fördela och sprida ljuset ifrån lampan till ett behagligt sken. Redan 1977 kom denna vackra lampa, besynnerlig som humoristisk, vilket också påvisar Verner Pantons kreativa och fantasifulla talang. En pendel som kan vara pricken över i:et i ditt väldesignade rum och hem.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Verpan är producenter av några av Verner Pantons mest populära och originella lampor. Panton var hängiven till sina visioner och idéer och chockade omgivningen med sitt kreativa språk när han lanserade lampor på 60- och 70-talet och lämnar folk häpna än i dag. Placera en av Pantons lampor i vardagsrummet och du kan förvandla hela rummet, även om lampan är släckt!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se