product
variable_193848Palissade Loungestol Låg, Anthracitehttps://www.rum21.se/palissade-loungestol-lag-anthracite?selectedPartNo=168569https://az666937.vo.msecnd.net/67/08f8e734-7a76-4c45-b5dd-315cf7a95f55InStock3401.1SEK/mobler/utemoblerHayPalissade loungestol från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Luta dig tillbaka i denna ursnygga och danskt designade loungestol. Placera din loungestol på din uteplats eller i trädgården med en bra bok och en kaffe och njut i solen. Stolen är tillverkad av stål som har pulverlackerats i en armégrön färg och galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge.3779

Palissade Loungestol Låg, Anthracite

3 401 kr3 779 kr
Palissade loungestol från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Luta dig tillbaka i denna ursnygga och danskt designade loungestol. Placera din loungestol på din uteplats eller i trädgården med en bra bok och en kaffe och njut i solen.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Palissade loungestol från Hay, formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec. Luta dig tillbaka i denna ursnygga och danskt designade loungestol. Placera din loungestol på din uteplats eller i trädgården med en bra bok och en kaffe och njut i solen. Stolen är tillverkad av stål som har pulverlackerats i en armégrön färg och galvaniserats för att tåla utomhusbruk och hålla länge.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.