Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
223759Pianobänk, Svart Ram/Aniline Svart Läderhttps://www.rum21.se/pianobank-svart-ram-aniline-svart-laderhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/bf1107f7-556c-444f-bf78-8f4f7baec870OutOfStock10872SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/bankarHandvärkPianobänken, designat av <a class="form-control dropdown-toggle" aria-haspopup="true" aria-expanded="false">Emil Thorup</a> i från danska Handvärk är en elegant möbel som med fördel placeras i en hall eller i ett annat utrymme där man vill ha lite karaktär. Underredet är gjort i pulverlackerat stål och plymån har en botten i plywood och är sen uppbyggd med högdensitetsskum och fjäder för högsta komfort. Plymåerna är gjorda i anilinläder som är ett genomfärgat läder utan ytpigmentering som ger en fin struktur och är skönt att sitta i . Kommer delvis monterad.12790CAMPAIGN
Shop/Möbler/ Stolar & Pallar/ Bänkar
1 / 3
Handvärk logoHandvärk logo

Pianobänk, Svart Ram/Aniline Svart Läder

10 872 kr12 790 kr
En minimalistisk och stilren pianobänk i läder som passar perfekt i hallen.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Pianobänken, designat av i från danska Handvärk är en elegant möbel som med fördel placeras i en hall eller i ett annat utrymme där man vill ha lite karaktär. Underredet är gjort i pulverlackerat stål och plymån har en botten i plywood och är sen uppbyggd med högdensitetsskum och fjäder för högsta komfort. Plymåerna är gjorda i anilinläder som är ett genomfärgat läder utan ytpigmentering som ger en fin struktur och är skönt att sitta i . Kommer delvis monterad.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Handvärk är ett danskt varumärke som tillverkar exklusiv nordisk design, med ett modernt förhållningssätt till naturen och jordens resurser. Hållbarhet är en naturlig del av arbetet med platta paket, återvinningsbara förpackningar och en hög digital närvaro. Under tillverkningsprocessen återanvänds så mycket råmaterial som möjligt, vilket bidrar till både hållbarhetsarbetet och möjligheten att kunna erbjuda kvalitetsdesign till ett rimligt pris.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se