product
143756Räsymatto Förkläde, Svart/Vithttps://www.rum21.se/rasymatto-forklade-svart-vithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/6f3fb385-0037-4c67-9af6-6a7976c5d46fOutOfStock375SEK/textil/kokstextilier/textil/kokstextilier/forkladenMarimekkoRäsymatto är ett förkläde från Marimekko med ett snyggt mönster som passar perfekt för en mästerkock, bagerska eller för den som bara tycker om att laga mat. Förklädet har en stor ficka på magen som rymmer allt från hemliga recept till slevar, vispar och kokböcker. Förklädet har ett dekorativt band som du lätt knyter om dig för att hålla det på plats.375

Utvalda mattor - 15% rabatt >>

Räsymatto Förkläde, Svart/Vit

375 kr
Räsymatto är ett förkläde från Marimekko med ett snyggt mönster som passar perfekt för en mästerkock, bagerska eller för den som bara tycker om att laga mat.
Leveranstid:  2-3 veckor
Öppet köp i 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Fri frakt över 499 kr

Produktinformation

Räsymatto är ett förkläde från Marimekko med ett snyggt mönster som passar perfekt för en mästerkock, bagerska eller för den som bara tycker om att laga mat. Förklädet har en stor ficka på magen som rymmer allt från hemliga recept till slevar, vispar och kokböcker. Förklädet har ett dekorativt band som du lätt knyter om dig för att hålla det på plats.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.