Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_143832Ray Pendel 45, Svarthttps://www.rum21.se/ray-pendel-45?selectedPartNo=216793https://az666937.vo.msecnd.net/67/eda99aa7-e232-4b10-95a1-7bf39e6a0655OutOfStock928SEK/belysning/belysning/lamporGloben LightingRay pendel S från Globen Lighting, formgiven av Patrick Hall. Ray pendel består av två skärmar som är gjorda i mattsvart metall. Skärmarnas former påminner om formen på en rocka, därav namnet Ray. Lampans vågiga skärmar är ombytbara då du kan arrangera Ray på fyra olika sätt. Välj det arrangemang som passar ditt hem bäst. Ray har en svart textilkabel som är 120 cm lång.1295

Spring Deals - Upp till 50% rabatt >>

Shop/Belysning/ Lampor
-28%
1 / 3

Ray Pendel 45, Svart

928 kr1 295 kr
Ray pendel från Globen Lighting med vågiga skärmar med en form som påminner om en rocka vars placering går att variera genom att placeras ovanpå eller inuti varandra. Formgiven av Patrick Hall.
Leveranstid:  4-6 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Ray pendel S från Globen Lighting, formgiven av Patrick Hall. Ray pendel består av två skärmar som är gjorda i mattsvart metall. Skärmarnas former påminner om formen på en rocka, därav namnet Ray. Lampans vågiga skärmar är ombytbara då du kan arrangera Ray på fyra olika sätt. Välj det arrangemang som passar ditt hem bäst. Ray har en svart textilkabel som är 120 cm lång.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Globen Lighting formger och tillverkar interiörbelysning där fokuset ligger på kreativ form och funktion. Dem har gjort detta i närmare 40 år och har därmed lång erfarenhet i branschen. Lamporna ger oss det livsnödvändiga ljuset. En lampa är något som skall skapa och förändra en sinnesstämning. Det är något som med sin form och närvaro kan utmana den traditionella bilden genom att vara en central accent i hemmet. En hjälte som är så mycket mer än bara en lampa. Globen Lighting är många gånger både trendledare och trendsättare, något flera utmärkelser visar på. För Globen Lighting är dock den hållbara formgivningen minst lika viktig.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se