Nyheter
Belysning
Ronde Taklampa Ø40 cm, Charcoal Black
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Ronde Taklampa Ø40 cm, Charcoal Black

3 357 kr
REK4 799 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris3 265 kr
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

Ronde Pende Ø40 cm

3 357 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Ronde pendel från Gubi, formgiven av Oliver Schick. Denna klockformade och moderna pendel har en ultramatt lack vilket ger den ett utseende som påminner om keramik. En unik detalj på lampan är toppen som öppnar sig som en krage. Detta gör att Ronde inte bara har ett nedåtriktat ljus. Ljuset strålar ur toppens öppning och ger ett mjukt, vackert och behagligt sken även på sladden och upp mot taket. Pendeln har en svart textilsladd som är 5 meter lång, takkopp ingår. Lampan säljs utan ljuskälla.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer