Inredningsdetaljer / Dekoration
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Dekoration

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 2300.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..96  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Ring ljusstake S, svart
205:-
Glas ljuslykta M, vit
Tell Me More
169:-
Glas ljuslykta S, grå
Tell Me More
129:-
Glas ljuslykta M, grå
Tell Me More
169:-
Jar vas L, klar
House Doctor
84:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..96  Nästa »  |  Visa alla

Dekoration

Det fina med små detaljer är att man med ytterst små medel kan berätta sin historia. Vem man är, var man kommer ifrån och vad man drömmer om. Det gamla familjefotot ovanför sängen, sina första skridskor som hänger på en spik i hallen och den gigantiska målningen av New Yorks skyline.

Samtliga berättar något om dig och ger dessutom hemmet en personlig prägel. Som det ska vara. I varje hem bör de små detaljerna få ta plats och ge energi åt sig själv och sina besökare.


Beställ dekoration online

Rum21 har ett brett utbud av inredningsdetaljer som livar upp ditt hem. Det fina är att du slipper leta igenom varenda affär för att hitta dem, allt du behöver göra är att hitta det du söker, beställa och njuta av vår snabba leverans. Snabbt och smidigt.

Rum21s favoriter

Det är svårt att inte förälska sig i våra varumärken och deras produkter. Ta till exempel Kay Boyesens samlade produktion. Eller varför inte ljusstakarna från Areawear och Skultuna? Vill man ha något att ställa blommorna i så är ju vaserna från House Doctor direkt oemotståndliga.

Utöver dessa så erbjuder Rum21 även dekorationsdetaljer från märken som Rosendahl, Asplund, Georg Jensen, Kartell, Klong, Stelton och många, många fler.  Du hittar ljuslyktor, ljusstakar, träfigurer, krukor och allt annat du kan tänka dig vilja dekorera ditt hem med.

Hitta dina favoriter hos oss, risken finns att det bli många!