Inredningsdetaljer / Doft & Kroppsvård
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Doft & Kroppsvård

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 204.
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Ljus 24 cm, vit
House Doctor
10:-
Kissable Cheek doftljus
119:-
Rekommenderat pris 119:-
Muse keramikljus, vit
Jonathan Adler
839:-
Fragrance tag tabac
Lilla Bruket
169:-
Rimfrost, doftpinnar
349:-
Handtvål
Meraki
180:-
Solstickan doftljus 230 g, linne
299:-
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla

Doft – en del av upplevelsen

Då det kommer till inredning och trivsel så är väl få saker så bortglömda som just dofter? Du minns väl hur det alltid doftade av kanelbullar, sju sorters kakor eller någon långkok från spisen hos din mormor? Där var det – just tack vare dessa dofter – trivsamt att vistas.

Eller ta bara sådana saker som nybonade golv eller sköljmedlet till kläderna. Visst är det någonting alldeles extra med dessa? Man förknippar dem med fräschör – och det vill man ju alltid känna. Hur är det hemma hos dig? Har du någon särskild doft som du vill förmedla just hos dig och ditt hem? Tänk över detta och ta en titt i vårt stora sortiment.

 

Beställ badrummets dofter online

Har du någonsin varit på ett spa? Legat där på britsen medan massören knådar din arma rygg och fyllt näsborrarna med den härliga doften av lavendel. Upplev den känslan i ditt eget badrum – varje dag. Tvätta kroppen med en cederdoftande tvål, lägg dig i ett saltbad och avsluta genom att smörja in dig med en lotion innehållande en doft av svartpeppar. Både rekreation och vardaglig lyx i ett och till ett billigt pris!

Allt detta finner hos Rum21 och erbjuds dessutom till väldigt förmånliga priser. Det enda du behöver göra är att beställa och vänta in vår snabba leverans.

Rum21s varumärken och favoriter

Hos oss är det lätt att skämma bort sig med hjälp av dofter från alla världens hörn. Lavendel, koriander, chili, vanilj, mynta, mandel j med flera är några av de dofter du kan förgylla ditt hem med. Dofterna kommer i form av tvål, ljus, hudlotion, skrubb och annat och varumärkena bakom dessa produkter är bland andra Lilla Bruket, Kew Royal Botanical Gardens, House Doctor och Af Swedala.

Var sak har sin doft – hitta din favorit hos oss.