Jul / Jul / Advent
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Advent

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 54.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Gloria ljusstake S, mässing
850:-
Rekommenderat pris 1000:-
Square ljusstake M, svart
249:-
Espressomugg 1,2,3,4
Design Letters
399:-
Season ljusstake, guld
Georg Jensen
1029:-
Star ljuslykta, betong
House Doctor
66:-
Ripple glas, 4-pack
Ferm Living
379:-
ÖR8 ljusstake, vit/grå
Örsholmsstaken
2795:-
ÖR10 ljusstake, vit/grå
Örsholmsstaken
2990:-
Season ljusstake, blank
849:-
ÖR10 ljusstake, svart/grå
Örsholmsstaken
2990:-
Heima ljusstake
Normann Copenhagen
500:-

Advent

Äntligen var det jul igen och tid för att pynta hemmet med julens alla vackra ting. Lussebullar, julgodis och pepparkakor ska bakas. En mysig tid på året. En tid med lite extra dekoration i fönstret, på byrån och i hyllan. Det ska pyntas med julstjärnor, adventsljusstakar, julkulor i alla möjliga former och färger, och julklappar ska slås in.

Advent är en högtid som inte behöver innebära rött, tomtar och grandoft. Det kan även vara vitt, krispigt och silver som glittrar eller mässing som glimmar. Adventsljusstaken behöver inte var med fyra röda ljus, svampar och vitmossa den får även bestå av fyra Kin ljuslyktor från Skultuna eller Espressomuggar från Design Letters med siffror på. Fantasin ska flöda och viktigast är att du gillar ditt julpynt.

Julstjärnor till fönstret har vi i många olika varianter och former. Vad sägs om en pappersstjärna i vitt, rött, med glitter från Watt & Veke eller House Doctor, den enkla Fling pendel eller fina stjärnor från Star Trading? Passar inte stjärnor så finns många varianter av ljusstakar. Ett Fint exempel är den klassiska Elflugan som kan lysa upp året om.