Jul / Jul / Advent
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Advent

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 66.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Crete ljusstake
56:-
Ordinarie pris 66:-
Star ljuslykta, betong
56:-
Ordinarie pris 66:-
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Advent

Äntligen var det jul igen och tid för att pynta hemmet med julens alla vackra ting. Lussebullar, julgodis och pepparkakor ska bakas. En mysig tid på året. En tid med lite extra dekoration i fönstret, på byrån och i hyllan. Det ska pyntas med julstjärnor, adventsljusstakar, julkulor i alla möjliga former och färger, och julklappar ska slås in.

Advent är en högtid som inte behöver innebära rött, tomtar och grandoft. Det kan även vara vitt, krispigt och silver som glittrar eller mässing som glimmar. Adventsljusstaken behöver inte var med fyra röda ljus, svampar och vitmossa den får även bestå av fyra Kin ljuslyktor från Skultuna eller Espressomuggar från Design Letters med siffror på. Fantasin ska flöda och viktigast är att du gillar ditt julpynt.

Julstjärnor till fönstret har vi i många olika varianter och former. Vad sägs om en pappersstjärna i vitt, rött, med glitter från Watt & Veke eller House Doctor, den enkla Fling pendel eller fina stjärnor från Star Trading? Passar inte stjärnor så finns många varianter av ljusstakar. Ett Fint exempel är den klassiska Elflugan som kan lysa upp året om.