Julbelysning på Nätet - Rum21.se - Möbler Design & Inredning Online
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Julbelysning

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 142.
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Heart ljusdekoration, small
263:-
Ordinarie pris 375:-
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Julbelysning

Då var det jul igen och tid för lussebak, julgodis, granen ska pyntas och pepparkakor ska bakas. En mysig tid på året. En tid med lite extra dekoration i fönstret, på byrån och i hyllan. Det ska pyntas med julstjärnor, adventsljusstakar, julkulor i alla möjliga former och färger, och julklappar ska slås in.

Vinterns högtid behöver inte innebär rött, tomtar och grandoft. Det kan även vara vitt, krispigt och silver som glittra eller mässing som glimmar. Adventsljusstaken behöver inte var med fyra röda ljus, svampar och vitmossa den får även bestå av fyra Kin ljuslyktor från Skultuna eller Espressomuggar från Design Letters med siffror på. Fantasin ska flöda och viktigast är att du gillar ditt julpynt.

Julstjärnor till fönstret har vi i många olika varianter och former. Vad säg som en pappersstjärna i vitt, rött, med glitter från Watt & Veke, den enkla Fling pendel eller fina stjärnor från Star Trading? Passar inte stjärnor så finns många varianter av ljusstakar. Fina exempel är den klassiska Elflugan som kan lysa upp året om eller en röd Örsholmsstake.