Bakning - Möbler Inredning och Designmöbler- RUM21.se på Nätet
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Baka

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-12 av totalt 12.
Sortering

Bakning

Minns du känslan då man som barn fick hjälpa sina föräldrar med bakningen? Eller ännu bättre – då man fick prova på att baka själv? Att baka ska vara roligt och målet är att hitta tillbaka till den lyckokänslan.

Vi förstår hur besvärligt det kan vara att stöka runt bland satserna till sju olika sorters småkakor, och därför underlättar vi och tar bort denna känsla genom att återigen göra bakningen till det den ska vara: Rolig!

Bjud in barnen

Aktivera dina barn i bakningen också. Få dem att känna känslan av att skapa något eget som dessutom smakar gott. Väck barnens lust genom färgglada bunkar, roliga motiv och härliga spritsar. Vi har även ett bakset för barn från märket Tala. Det kommer juniorerna garanterat att gilla!

Vi har samlat allt som hör bakningen till och du kommer inte att lämna sidan utan att lusten till att sätta en sats kanelbullar smyger sig på. Kolla igenom vad vi har att erbjuda och beställ produkterna du gillar direkt på nätet. Hur smidigt som helst och dessutom till förmånliga priser.

Köp produkter för bakning online

Att baka hemma har väl aldrig varit så hett som det är nu? Överallt ser man program, böcker och magasin med olika tips och variationer på olika bakverk. Ge dig själv en ärlig chans att själv lyckas med bakningen. Rum21 ger dig den chansen.

Sök igenom bland färggranna favoriter som de olika bunkarna från Joseph Josesh, eller de oemotståndliga muffinformarna med Mumintryck från Kalasfarm. Tycker du att bakning är för kladdigt? Prova non-stick kaveln från Tala – där kan vi tala om att göra bakningen lustfylld. Leta vidare bland varumärken som Lékué, Hackman, Zyliss med flera och känn efter vad som skulle passa just dig.