Burkar & Lådor - Lådor Möbler Design Inredning burkar - lådor - Köp på Rum21.se på Nätet
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Förvara

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 137.
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Solstickan kaffeburk, svart
Solstickan Design
149:-
Solstickan kaffeburk, guld
Solstickan Design
149:-
Solstickan kaffeburk, vit
Solstickan Design
149:-
Kaffeburk original
Solstickan Design
149:-
Hexagon pappershållare
440:-
Solstickan kaffeburk, silver
Solstickan Design
149:-
Upside Down glashållare, ljusgrå
Scandinavian Design Factory
300:-
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Köksförvaring

Det är alltid trevligare att arbeta i ett kök med ordning. Belöna dig själv och ditt kök genom att förvara allt där det har sin plats. En hållare för hushållspapperet, burkar för pasta, mjöl, socker och andra varor du använder på daglig basis eller låt dina odlade kryddor ge köket en extra touch genom att ställa dem i ett kryddställ.

Var sak har sin plats och det gäller att hitta just den. För ett kök blir så mycket lättare att hitta i och så mycket trevligare genom lite organisering. Vi på Rum21 har alla verktygen för att just ditt kök ska bli trivsamt. Slipp alla gamla pappkartonger och trista färdigförpackningar. Ta en titt i vårt sortiment och uppdatera allteftersom. Du kommer göra köket till en vackrare plats och matlagningen mer praktisk.

 

Köp rätt förvaring till köket

Drömmer du tillbaka till barndomen där du hos din mormor visste exakt i vilken liten burk hon lagt undan kakorna, den där blommiga saken i plåt on ställt längst in i skafferiet? Du kan skapa samma känsla för dina barn eller barnbarn. Vi har ett stort urval av diverse burkar för alla ändamål och i många olika designer.

Allt du behöver göra är att bestämma dig för vilken sort du vill att framtida generationer inom familjen ska förknippa med just dig. Därefter beställer du varan i fråga och inväntar vår snabba leverans. Vakta kakburken får du dock göra själv.

 

Våra favoriter

Marimekkos varor är naturligtvis en ögonsten för många även inom detta område och vem kan egentligen motstå deras spektakulära mönster? De är som gjorda för att förvara kökets delikatesser i.

Rum21 erbjuder utöver saker från vårt östra grannland även serier från kända märken som Joseph Joseph, Muuto, Norman Copenhagen, Ferm Living, House Doctor med flera. Oavsett vad vilka varor du handlat till ditt kök behöver så finns det ett smart sätt att förvara det.