Disk & Rengöring - Möbler Inredning och Designmöbler- RUM21.se på Nätet
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Städa & Diska

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 61.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Shine trasa 3-set, grå
85:-

Disk och städning

”Tar du disken, älskling?” Nu kan du byta obligatoriska suckar och stön som svar på den frågan och istället utbrista: ”Jajamen!” Diskning behöver nämligen inte vara synonymt med noll i underhållningsvärde längre. Se det istället som en chans till lite rekreation.

Det är du mot pannorna, tallrikarna och besticken. Beta av dem en efter en, i lugn och ro och med bästa tänkbara hjälpmedel till hands och se hur lustfyllt det faktisk kan vara. Hos oss på Rum21 hittar du just de där bästa hjälpmedlen, allt från diskborstar och baljor. ”Jag tar gärna disken, min kära!”


Köp ett smart och snyggt diskställ

Brottas du med problemet att det du just diskat helt enkelt inte får plats och tvingas fylla varenda ledig yta med små handdukar att ställa resterande del på? Eller är ditt nuvarande diskställ helt enkelt för fult?

Nu kan du sluta oroa dig över dessa detaljer. Vi har sammanställt ett brett sortiment över diskställ som både är en lisa för ögat rent estetisk och som samtidigt fyller sin funktion i form av sitt huvudsakliga syfte – att rymma en massa disk. Se efter vad som passar dig och ditt kök. Beställ och ta del av vår snabba leverans och våra förmånliga priser.


Disk och städ – våra varumärken och favoriter

Vem kan motstå den sköna baljan från Norman Copenhagen eller den retrodesignade pedalhinken från Vipp? Rum21 har dessutom ännu fler läckra saker än dessa. Titta bland vilt skilda märken som Cult Design, House Doctor, Lilla Bruket, Hay med flera och hitta just din favorit.