Kok & Stekkärl - RUM21.se - Köksprodukter Möbler & Inredning på Rum21.se på Nätet
Fri frakt vid köp över 500 kr - Öppet köp till 31/1
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
0

Koka & Steka

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 79.
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Still tekanna
Ferm Living
599:-
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Kok- och stekkärl

Om du tittar på ett matlagningsprogram på tv så kommer du att upptäcka att en sak – förutom de noggrant utvalda råvarorna – är en gemensam mellan samtliga kockar från Jamie Oliver, Gordon Ramsey eller Per Morberg. Vilken?

Jo, att redskapen de använder är anpassade just för den rätten de tillagar. Oavsett om det handlar om en soppa, fisk i ugnen eller en pastasås så ser de till att de tillagas i de pannor och kastruller som är gjorda för just den matlagningen.

Du kan göra detsamma! Ge dig själv chansen att få den perfekta stekytan på din köttbit eller rätt frasighet på dina pannkakor. Uppdatera din avdelning för kok- och stekkärl. Det kan göra underverk i köket.

Handla grytor, pannor och kastruller online

Det bästa med att handla online hos Rum21 är – utöver priserna – det faktum att det man vill handla för är ett klick bort. Du tittar igenom vårt stora sortiment, beställer och väntar in vår snabba leverans. Lätt som en plätt.

För att spinna vidare på plätt så steks de såklart i en panna från Skeppshult. Utöver det har vi många andra pannor och kastruller att förälska sig i. Redskap man använder sig av en livstid och som man aldrig tröttnar på. Vad sägs om Eva Solos olika pannor i diverse färger, eller kanske de klassiska från Hackman?

Bara det bästa är gott nog i ditt kök och just det bästa erbjuder vi hos Rum21.