Köksredskap - Möbler Inredning och Designmöbler- RUM21.se på Nätet
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Köksredskap

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 138.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Osthyvel, guld
Bloomingville
95:-
Classy måttskedar, guld
Bloomingville
129:-
Dressingshaker 0,25 L
229:-
Rekommenderat pris 299:-
Latina salladsslunga, klar
152:-
Rekommenderat pris 304:-
Coquo soppslev
Skagerak
119:-
Classy vitlökspress, guld
159:-
One saltkar
Muuto
255:-
833 Digital Timer
Bengt Ek Design
379:-
Pixie citruspress, grön
Bloomingville
269:-
Beater visp, grå
Normann Copenhagen
150:-
600 Singel Timer 60 min
Bengt Ek Design
295:-
Coquo allsidig slev
119:-
Classy drinkshaker, guld
Bloomingville
399:-

Köksredskap

Ett snyggt kök är ett glatt kök. Få just ditt kök sådär snyggt och funktionellt som du alltid drömt om. Få ett slut på utspridda skärbrädor, diskmedel som hälls direkt ur sin tråkiga förpackning och måtten som aldrig finns där de ska.

Smarta och lätta lösningar är ju alltid välkomna. I synnerhet i köket, där vill man onekligen att allt finns på sin plats och att saker och ting fungerar som de ska. Rum21 har samlat alla dessa smarta lösningar till dig. Välkommen in och se efter vilken sak som passar just dig!

 

Köp köksredskap på nätet

Vi erbjuder dig utöver våra förmånliga priser även snabb leverans som gör att du får tid till annat. Till exempel att laga all den mat som våra tillbehör hjälper dig med. Titta runt i vårt stora utbud av redskap för köpet och beställ det som passar ditt kök och ditt hem.

 

Våra produkter och varumärken

Är du trött på sophinken och all onödig plats den tar? Kolla in diskbänksförvaringen från Joseph Joseph – där kan vi prata om smidig lösning! Rinner det ur ögonen när du hackar lök och du är inte alltför sugen att laga mat iförd cyklop? Lösningen heter Lökhackare och kommer från Zyliss. Vill du ha ett tunt lager olivolja på salladen eller smörgåsen? Då rekommenderar vi Oljesprayen från Prepara.

Hos Rum21 finns allt detta och mycket mer och det samlat på ett ställe. Titta runt så hittar du snygga köksredskap som förenklar livet.