Kök / Övrigt kök
Fri frakt vid köp över 500 kr - Öppet köp till 31/1
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
0

Övrigt kök

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 82.
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Chambord Presskanna 8 koppar
349:-
Ordinarie pris 529:-
Teägg, guld
Bloomingville
69:-
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Köksapparater

Genom århundraden har människan drivits av att förenkla saker och ting. Att liksom göra det lättare för sig – och tur är väl det? Vem står idag med en otymplig gammal tandsåg i jakt på ved, eller sliter ut sig med att kärna smör för hand? Lyckligtvis har denna utveckling även hittat till köket.

Nu slipper du slita armen ur led när du ska vispa grädde till desserten, du kan utan ansträngning fixa din morgonsmoothie och låta ditt bröd på den perfekta krispigheten i brödrosten. Fantastiskt eller hur? Det enda du behöver göra är att hitta råvaror, rätt apparater för köket, och därefter njuta av maten.

Recept på en lyckad frukost

Köp de frukter du gillar, lite yougurt, kanske havre och stoppa dessa i en mixer. Resultatet blir en nyttig smoothie som du står dig på en längre tid. Under tiden mixern blandar ingredienserna stoppar du bröd i rosten och kokar vatten i din vattenkokare. Inom loppet av några minuter har du sedan framför dig en perfekt frukost bestående av bröd, te och en nyttig smoothie.

Här hittar du alla apparater som gör att du skapar en nyttig, god frukost på nolltid.

Beställ köksapparater online

Vi på Rum21 tycker om att förenkla saker, oavsett om det nu handlar om att enkelt göra frukost eller beställa verktyg till köket. Hos oss väljer du den vara du tycker om, beställer och har den snabbt levererad hem till dig. Oftast till klart bättre pris än i butik.

Våra varumärken

Köksapparater behöver definitivt inte vara tråkiga – tvärtom. Numera kan de användas som en del av din inredning, något som de varumärken vi säljer verkligen tagit på allvar. Titta bara på mixern i olika färger från Bodum, eller den elegant designade vattenkokaren från Alessi – produkter som gör underverk både estetiskt och funktionellt i ditt kök.