Kök / Knivar & Skärbrädor
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Knivar & Skärbrädor

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 61.
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Walnut skärbräda, small
259:-
Knife Catcher Classic knivlist, svartbetsad ek
1100:-
Hunters Edition skärbräda, svart
Scandinavian Design Factory
359:-
Skärbräda lök, grå
Scandinavian Design Factory
245:-
Acacia skärbräda, natur
469:-
Skärbräda lök, svart
Scandinavian Design Factory
245:-
Skärbräda styckdetaljer, svart
Scandinavian Design Factory
359:-
Stone skärbräda
Tom Dixon
1090:-
Knife Catcher Classic knivlist, ek
Scandinavian Design Factory
1100:-
Knife Catcher Classic knivlist, rostfritt stål
1200:-
Knife Catcher Duo knivlist, ek
Scandinavian Design Factory
600:-
Kubbe skärbräda
1199:-

Knivar och Skärbrädor

Känslan att filea en fisk, att tranchera en köttbit eller något så simpelt som att skära en tomat är något alldeles speciellt. Det vill säga om du har en vass och bra kniv.  Saknar du det så förvandlas känslan genast till det motsatta. Då tvingas du karva och slita tills denna fisk, köttbit eller tomat förlorar sin fräschhet.

Här finns det ingen anledning att slarva. Se alltid till att ditt knivset håller lika hög standard som det du ska laga. Med rätt knivar i köket blir matlagningen lika lätt som att – ja, föra en varm smörkniv genom ljummet smör kanske? Du kommer att tacka dig själv för det beslutet varje gång du lagar mat.

Köp en snygg och praktisk skärbräda

Skärbrädor är en finfin uppfinning som verkligen fyller sin funktion. Den som uppfann den visste verkligen vad hen gjorde! Nu har nästa steg kommit i utvecklingen – skärbrädor är numera dessutom en viktig del i kökets möblemang.

Inred ditt kök med bastanta pjäser i marmor, färgglada skärbrädor i plast eller varför inte en massiv bräda i trä att skära ditt hembakta bröd på. Se efter vilken sort som passar dig, beställ och vi levererar snabbt till dig.

Knivar och tillbehör – våra favoriter

Rum21s sortiment har en enorm spännvidd som sträcker sig från knivar, skärbrädor och saxar till knivställ och knivslipar. Våra varumärken håller erkänt hög kvalitet. Du hittar exempelvis produkter från Fiskars, Hackman, Joseph Joseph, Hay och Hose Doctor. Klingar bekant eller hur? Hitta just din favorit bland alla våra produkter. Lycka till med matlagningen.