Kök / Knivar & Skärbrädor
Fri frakt vid köp över 500 kr - Öppet köp till 31/1
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
0

Knivar & Skärbrädor

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 67.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Walnut skärbräda, small
248:-
Skärbräda styckdetaljer, svart
Scandinavian Design Factory
359:-
Hunters Edition skärbräda, svart
Scandinavian Design Factory
359:-

Knivar och Skärbrädor

Känslan att filea en fisk, att tranchera en köttbit eller något så simpelt som att skära en tomat är något alldeles speciellt. Det vill säga om du har en vass och bra kniv.  Saknar du det så förvandlas känslan genast till det motsatta. Då tvingas du karva och slita tills denna fisk, köttbit eller tomat förlorar sin fräschhet.

Här finns det ingen anledning att slarva. Se alltid till att ditt knivset håller lika hög standard som det du ska laga. Med rätt knivar i köket blir matlagningen lika lätt som att – ja, föra en varm smörkniv genom ljummet smör kanske? Du kommer att tacka dig själv för det beslutet varje gång du lagar mat.

Köp en snygg och praktisk skärbräda

Skärbrädor är en finfin uppfinning som verkligen fyller sin funktion. Den som uppfann den visste verkligen vad hen gjorde! Nu har nästa steg kommit i utvecklingen – skärbrädor är numera dessutom en viktig del i kökets möblemang.

Inred ditt kök med bastanta pjäser i marmor, färgglada skärbrädor i plast eller varför inte en massiv bräda i trä att skära ditt hembakta bröd på. Se efter vilken sort som passar dig, beställ och vi levererar snabbt till dig.

Knivar och tillbehör – våra favoriter

Rum21s sortiment har en enorm spännvidd som sträcker sig från knivar, skärbrädor och saxar till knivställ och knivslipar. Våra varumärken håller erkänt hög kvalitet. Du hittar exempelvis produkter från Fiskars, Hackman, Joseph Joseph, Hay och Hose Doctor. Klingar bekant eller hur? Hitta just din favorit bland alla våra produkter. Lycka till med matlagningen.