Mattor - Köp din matta på Rum21.se
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Mattor

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 628.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..27  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Block matta
House Doctor
fr. 275:-
Romina dörrmatta, aqua
415:-
Longhair fårskinn 70x110, brun
1320:-
Sea Grass matta, 200 cm
Bloomingville
1499:-
Asko matta, mix
Linie Design
fr. 1420:-
Geometrie coton 03 matta, vit/svart
fr. 398:-
Rekommenderat pris fr. 795:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..27  Nästa »  |  Visa alla

Mattor

Få saker i ett hem är lika funktionella och vackra som en matta. Funktionell till sitt syfte, att ge värme rent fysiskt, men en matta ger även värme i övrigt. En hall får ett helt nytt utseende genom en vackert vävd matta. Vardagsrummet lyfts upp av en matta som matchar rummets övriga inredning. Köket likaså.

Mattan erbjuder ett enkelt knep till hur du skapar just ditt drömhus. Sterila golv gör ingen glad. Mattor är direkt livsviktiga för hemmets trivsel! Ett par frusna tår mår väl aldrig bättre än då de trippat på ett iskallt golv för att sedan sjunka ned i en mjuk och varm matta och vardagsrumsmattan kan verkligen lyfta rummet.

Unna dig och ditt hem några nya mattor. Inget höjer trivseln mer.

Beställ dina mattor hos Rum21

Det ska vara enkelt att hitta sin favoritmatta och dessutom enkelt att köpa den. Hos Rum21 erbjuder vi båda sakerna och dessutom till förmånliga priser och med snabb leverans. Kolla igenom vårt lager av mattor och hitta det du söker.

Vi har något för alla rum och det finns en form eller ett material för alla.

Våra favoriter och varumärken

Vem kan motstå att redan i hallen mötas av en färgklick i form av mattan Feel från Linie Design? Eller är du ute efter något mer klassiskt elegant? Då kanske mattan Björk från House Doctor passar bättre.

Rum21 erbjuder utöver dessa även mattor från kända märken som Brita Sweden, Day Home, Esprit, Marimekko, Mille Notti och många fler. Sök i lugn och ro igenom vårt stora sortiment och hitta din favorit.