Bord Matbord & Soffbord - RUM21.se - Möbler & Inredning på Nätet
Fri frakt vid köp över 500 kr - Öppet köp till 31/1
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
0

Bord

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 1096.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..46  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Plant Box sidobord, svart
1900:-
Ray soffbord, vit/ek
1450:-
Ray soffbord, svart
Department
1690:-
Flash soffbord, rund
6318:-
Ray sidobord, grå/ek
495:-
Ordinarie pris 990:-
Ray soffbord, vit
Department
1450:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..46  Nästa »  |  Visa alla

Bord

Oavsett om det gäller en middag i köket eller fredagsmyset framför tv:n så fyller bordet en viktig funktion. Runt det samlas man och på det placerar man det som är viktigt för stunden. Mat, dryck, chipsskålar eller spelkupongerna till lördagens v75 – allt får plats.

Vi har bord för alla tillfällen, rum och sammanhang, så titta runt bland vårt sortiment så kommer du hitta det du söker. Allt från välkända och bra fabrikanter.


Bordets material och form

Material och form kan variera efter tycke och smak och detta väljer du helt själv. I det breda sortimentet hos Rum21 hittar du just det du söker, klaffbord, runda bord eller ett stilrent bord med italiensk design – du kommer att få mängder av olika alternativ att välja mellan.

Beställ det bord du vill ha direkt på nätet och vi levererar snabbt till dig. Du slipper jaga runt i möbelbutiker och kan i lugn och ro göra dina val framför datorn. Dessutom har vi alltid bra priser – du kan till och med göra riktiga fynd.


Våra favoriter och märken

Det finns inget bättre än att ”mötas över borden”, så ge dig chansen att inreda ditt hem med rätt bord för rätt rum. Att välja ett snyggt och funktionellt bord ger hemmet sin själ och sina naturliga mötesplatser.

Se dig omkring hos oss och upptäck favoriter från märken som Department, Dux, Design House Stockholm eller Gubi. Vi garanterar att du hittar ett bord som ni kommer trivas kring.