Bord Matbord & Soffbord - RUM21.se - Möbler & Inredning på Nätet
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Bord

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 1094.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..23  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Plant Box sidobord, svart
1900:-
Ray sidobord, grå/ek
495:-
Rekommenderat pris 990:-
Plant Box sidobord, grå
1900:-
Ray soffbord, svart
Department
1495:-
Ray soffbord, vit
Department
1495:-
Ray soffbord, vit/ek
1495:-
Golden sidobord 60, mässing
1299:-
Slated bord, trä/järn
4895:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..23  Nästa »  |  Visa alla

Bord

Oavsett om det gäller en middag i köket eller fredagsmyset framför tv:n så fyller bordet en viktig funktion. Runt det samlas man och på det placerar man det som är viktigt för stunden. Mat, dryck, chipsskålar eller spelkupongerna till lördagens v75 – allt får plats.

Vi har bord för alla tillfällen, rum och sammanhang, så titta runt bland vårt sortiment så kommer du hitta det du söker. Allt från välkända och bra fabrikanter.


Bordets material och form

Material och form kan variera efter tycke och smak och detta väljer du helt själv. I det breda sortimentet hos Rum21 hittar du just det du söker, klaffbord, runda bord eller ett stilrent bord med italiensk design – du kommer att få mängder av olika alternativ att välja mellan.

Beställ det bord du vill ha direkt på nätet och vi levererar snabbt till dig. Du slipper jaga runt i möbelbutiker och kan i lugn och ro göra dina val framför datorn. Dessutom har vi alltid bra priser – du kan till och med göra riktiga fynd.


Våra favoriter och märken

Det finns inget bättre än att ”mötas över borden”, så ge dig chansen att inreda ditt hem med rätt bord för rätt rum. Att välja ett snyggt och funktionellt bord ger hemmet sin själ och sina naturliga mötesplatser.

Se dig omkring hos oss och upptäck favoriter från märken som Department, Dux, Design House Stockholm eller Gubi. Vi garanterar att du hittar ett bord som ni kommer trivas kring.