Möbler / Fåtöljer & Sittpuffar / Fåtöljer
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Fåtöljer

Begränsa dina urval

Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 245.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Bambu fåtölj, svart
House Doctor
2610:-
Retro loungestol
House Doctor
3195:-
Bambu fåtölj, valnöt
2610:-
Bat Vintage fåtölj
3750:-
KS fåtölj, konjak/svart
10795:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla

Fåtöljer

Vad kan vara skönare än att krypa upp i en mjuk, skön men också snygg designfåtölj efter en lång dag på jobbet, skolan eller efter en promenad! Under denna kategori hittar du de snyggaste fåtöljerna i alla olika utföranden, modeller och färger. Du hittar favoriter från Charles & Ray och Eames Rocking Chair RAR.

Bryt av din soffa med en fåtölj i ett annat material, släng dit din bästa pläd och mixa med ett par kuddar och ditt vardagsrum blir en inbjudande plats för umgänge, serietittande eller för kvällsmaten. Hos Rum21 finns fåtöljer från varumärken som Lammhults, Vitra, HAY och Bruno Mathsson. Med andra ord finns det något för varje smak och personlighet!

Flera fåtöljer eller en soffa?

Det är den eviga frågan och precis som diskussionen om hönan och ägget, så blir svaret detsamma. Det finns ingen som vet.

Den större familjen föredrar kanske en stor soffa, där alla familjemedlemmar kan sitta medan vissa platser kan vara lösningen för en liten familj. Men man behöver inte utesluta det andra. En läcker fåtölj för dig och din söndagstidning samtidigt som barnen hänger i soffan kanske inte låter som nonsens?

Så det är upp till dig och din familj, även om vi tror att kycklingen kom först. Eller ägget.